Billig hjemmeside fra kun 3.995,-

Tiltræk kunder, sælg produkter, og styrk din virksomhed med en professionel, digital tilstedeværelse. Vi udvikler billige hjemmesider og webløsninger, der er skræddersyet til jeres strategiske mål og tilpasset jeres ressourcer.

Vi leverer en fuldt opsat og køreklar hjemmeside i ønsket design. Hjemmesiden er responsiv og forberedt til søgemaskineoptimering.

Skal vi tage en snak?

En hjemmeside giver en unik mulighed for at kommunikere, tiltrække kunder, sælge produkter og brande virksomheden eller organisationen – bare for at nævne nogle af mulighederne. Hjemmesiden er omdrejningspunktet for jeres digitale kommunikation. Og i dag forventer alle, at seriøse organisationer og virksomheder er til stede digitalt i form af en velfungerende hjemmeside.

Den gode hjemmeside skal sætte ind og spille sin rolle, præcis hvor det gør en forskel for målgruppen.

Desuden skal hjemmesiden:

  • Have et klart formål og klart definerede målgrupper
  • Løse brugernes problem og/eller give dem den viden, de efterspørger
  • Virke troværdigt, så brugerne stoler på indholdet
  • Designes, så det udstråler organisationen bag
  • Give brugerne lyst til at komme igen
  • Være optimeret til søgemaskiner som eksempelvis Google

Vores hjemmesideproces tilpasses individuelt, men den tager altid udgangspunkt i forretningsstrategien og hjemmesidens rolle i den sammenhæng.

Vi søger indsigt og lytter til nøglepersoner for at kende både jeres udfordringer og jeres muligheder. Og vi inddrager jer i koncept og designproces for at sikre, at der er sammenhæng med strategien og enighed om målet.

Vi er også gerne med jer, når indholdet skal lægges ind på hjemmesiden, fordi det ofte er her, behovet for tilretning af en nyt hjemmeside kommer frem i lyset.