services

Jeg kan hjælpe dig med alt indenfor markedsføring – print/tryk samt online. Om du skal have hjælp fra start til slut, eller blot hjælpe til en simpel opgave, så hjælper jeg gerne.

01

logo + grafisk identitet

Når en virksomheds visuelle identitet skal udvikles, er der mange faktorer, som spiller ind, såsom virksomhedens strategi, værdier, målgruppe og branche. Logo, fonte, farver, figurer og billedmateriale er alt sammen med til at skabe et udtryk og en opfattelse af virksomheden. 

Effektivt design er et synligt udtryk for din forretningsstrategi.

02

web + shop

En hjemmeside er i dag en vigtig, og i mange tilfælde en kritisk del af forretningen. Jeg udvikler hjemmesider, der er tilpasset dine behov, med fokus på at den er responsive, brugervenlig og hurtig, så det er let, hurtigt og enkelt for brugerne at opnå deres mål med besøget.

03

magasiner + brochurer

Om det er præsentation af din virksomhed, jeres produkter, en kampagne eller andet, kan jeg hjælpe med at udarbejde den helt rigtige tryksag – som brochure, katalog, magasin eller noget helt fjerde.

Flyers og plakater er effektive virkemidler. De kan sjældent stå alene, men er gode medier til at kommunikere klare budskaber.

04

annoncer + bøger

Den trykte annonce i aviser eller magasiner er en gammel kending indenfor markedsføring. Annoncer kan stadig skabe værdi for en virksomhed – også i en tid, hvor der er mange digitale alternativer.

Jeg kan hjælpe dig og din virksomhed med at skabe en rød tråd mellem dit brand, dine budskaber og det visuelle udtryk i bl.a. annoncer.

05

bilreklamer

Folie på bil, lastbil eller bus er en nem og billig måde at skabe synlighed på. Du får en rullende reklamesøjle.

06

alt indenfor grafisk design

Tænk design, tænk løsning – og tænk så design igen! Jeg designer med øje for et brugbart og funktionelt slutprodukt – den røde tråd mellem teori og praksis.

… og meget andet